B2A Design

W House

Architecture, Interior Design
 • Location:
  Pratteln, Switzerland
 • Typology:
  House
 • Owner:
  Hisni Hasani
 • Year:
  2022
 • Area:
  490 m2
 • Stage:
  Completed

Rikonstrukturimi i objekteve egzistuese është një skenar i veçant në praktikën arkitekturore. Ato na mundësojnë një mënyrë origjinale të transormimit të arkitekturës së krijuar në periudha të ndryshme kohore duke mbetur bashkëkohor për periudhën e vet krijimit të ndërtesës. 

Duke përdorur metoda të reja për transformimin të objektit, kufizimet dhe ëndrrat të klientëve tanë bëhen realitet për stilin tyre të jetesës. Klientët tanë çdo herë janë të kyçur në procesin e transformimit me qëllim që nevojat e tyre të përmbushen në objektin e revitalizaur. Objekti për të cilin flasim na paraqiste një arkitekturë tradicionale vendase, por duke përdoror metodat bashkëkohore ndërtimore dhe materialet bashkëkohore përmbushen kërkesat e klientëve në një arkitekturë bashkëkohore moderne.

Kombinimi i këtyre variablave është përkufizimi ynë i dizajnit arkitekturor. Dhe gjithmonë gjeneron një produkt unik pa paragjykim.

Get in touch

Contact us today to discuss your next project and learn how B2A Design can help transform your space into a dream.
Get in touch
This site is registered on wpml.org as a development site.